Työpaikat

Helsingin Satama on työnantajana luotettava, joustava ja vastuullinen. Osakeyhtiö on osa Helsingin kaupunkikonsernia. Tuemme hyvää johtamista ja pidämme huolta kilpailukykyisestä työelämästä sekä henkilöstömme työhyvinvoinnista. Koulutamme ja kehitämme henkilöstömme osaamista ja edistämme terveellistä ja turvallista työympäristöä.

Sataman organisaatio muodostuu liiketoimintayksiköistä ja tukipalveluista. Tavoitteena on oikein mitoitettu työyhteisö, jossa jokainen työskentelee osaamistaan vastaavissa ja mielekkäissä työtehtävissä. Työyhteisössämme arvostetaan yhteistyötä ja avointa vuorovaikutusta. Vakinaisen henkilökunnan määrä oli vuoden 2016 lopussa 140.

Tutustu Helsingin Sataman organisaatioon.
Tutustu Helsingin Sataman arvoihin, tehtävään ja tavoitteisiin.

Haemme nyt kunnossapitosähköasentajaa Tekniset-palvelut osastollemme, harjoittelija/kesätyöntekijää Hallinto ja talous -osastolle, kiinteistöalan asiantuntijaa ja  terminaalimiehiä kesätyöhön Matkustajasatamat -osastolle. Voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Helsingin Satama on vetovoimainen työpaikka

Helsingin Satama on vetovoimainen työpaikka!

Helsingin Sataman työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen, kehittymiseen ja urakiertoon, ammattitaitoiset työkaverit, työaikajoustot sekä monipuoliset henkilöstöetuudet. Palkkausjärjestelmämme on kannustava ja maksamme koko henkilöstölle tulospalkkioita yhtiön hyvän tuloksen perusteella. Työehtosopimukseemme sisältyvät työsuhteen ehdot, esimerkiksi vuosilomat, ovat varsin kilpailukykyiset.

Sitoutunut henkilöstömme on yhdistelmä pitkän linjan osaamista ja uusia tuoreita näkemyksiä.

Työtä tehdään tuloksellisesti ja vastuullisesti yhdessä asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme kanssa. Koemme työmme mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi niin Suomen ulkomaankaupalle kuin merimatkailulle. Helsingin Satama on Suomen kasvun kivijalka!