Tekninen päällikkö

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö.

Vuonna 2018 Helsingin Sataman liikevaihdon ennustetaan olevan noin 100 MEUR ja henkilöstön määrän 150. Sataman tavoite on olla Itämeren satamien edelläkävijä ja halutuin yhteistyökumppani. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa.

Haemme Tekniset palvelut – osastollemme 

teknistä päällikköä

toimistopäällikkömme siirtyessä eläkkeelle

Teknisen päällikön vastuulle kuuluu:

  • kone- ja sähköteknisen yksikön johtaminen
  • Tekniset palvelut -osaston toiminnan kehittämiseen osallistuminen
  • koneiden ja laitteiden kunnossapidon ja kehittämisen johtaminen
  • projektien läpivienti yhteistyössä eri osapuolien kanssa

Tekniset palvelut –osasto vastaa satamaliiketoiminnan edellyttämästä suunnittelu-, rakentamis-, kunnossapito- sekä kone- ja laiteteknisestä osaamisesta. Satamanosissa on aktiivikäytössä kaikkiaan 32 maihinnoususiltaa tai ajoramppia sekä useita ylläpidettäviä rakennuksia ja kenttiä laitteistoineen.

Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa tai opistoinsinöörin tutkintoa sekä toimenkuvan mukaisten tehtävien hoitamisen edellyttämää ammattitaitoa ja kokemusta. Tekninen päällikkö toimii teknisen johtajan alaisena osaston johtoryhmässä, noin 12 työntekijän esimiehenä sekä asiantuntijana.
Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattialan laaja-alaista osaamista ja soveltamiskykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellä mainitun lisäksi arvostamme erityisesti automaatio- ja mekatroniikkaosaamista.

Tarjoamme monipuolisen ja dynaamisen tehtäväkentän kehittyvän satamatoiminnan kone- ja laiteinfran sekä käytettävien järjestelmien parissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden urakehitykseen.

Jätä tästä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.1.2018.

Lisätietoja tehtävästä antavat
tekninen johtaja Timo Laitinen, puh. 050 593 1338
varatoimitusjohtaja Pekka Meronen,  puh. 040 563 6763. (ke 24.1. klo 09-10.30 ja ma 29.1. klo 16.30-18.00)