Äänestä vuoden GREEN4SEA palkinnon saajia – Helsingin Satama ehdolla vuoden satamaksi

21.01.2020
Uutiset

Helsingin Satama on jälleen ehdolla GREEN4SEA-palkinnon saajaksi. GREEN4SEA Port -palkinto myönnetään vuosittain satamalle, jonka ympäristötyö on laadukasta ja joka suoriutuu ympäristövastuullisuudessa keskitasoa paremmin. 

Helsingin Satama nostettiin ehdolle, koska se näyttää suuntaa kestävän kehityksen edistämisessä. Helsingin Satama on sitoutunut Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelmaan ja tehnyt siihen liittyen oman toimenpideohjelmansa. Ohjelman keskeisinä tavoitteina on, että Helsingin Satama Oy:n oma toiminta on hiilineutraalia vuonna 2035 ja että koko satama-alueen päästöt vähenevät 32 prosenttia vuoden 2015 tasosta. 

Voittajat valitaan nettiäänestyksen perusteella ja äänestys vuoden 2020 voittajasta on käynnissä 14. helmikuuta saakka.

Käy antamassa oma äänesi täällä: Port Awards

GREEN4SEA Port Award -palkinnon loppusuoralle pääsivät Helsingin lisäksi Amsterdamin, Antwerpenin, Montrealin ja Tukholman satamat. Vuoden sataman lisäksi palkintoja jaetaan kategorioissa: Clean Shipping, Initiative, Technology, Tanker Operator, Dry Bulk Operator, Personality ja Leadership. Palkintojen saajat julkaistaan 3.3. Ateenassa pidettävän GREEN4SEA -konferenssin yhteydessä.

SAFETY4SEA (johon kuuluvat GREEN4SEA & SMART4SEA) on sitoutunut edistämään turvallisempaa, älykkäämpää ja ympäristöystävällisempää merenkulkua. Uutisia, näkemyksiä, tietoa ja mielipiteitä voi seurata  safety4sea.com-sivustolla, kuukausittain ja neljännesvuosittain julkaistavista lehdistä, videoista ja sosiaalisen median kanavista. Lisäksi SAFETY4SEA järjestää SAFETY4SEA, GREEN4SEA ja SMART4SEA –konferensseja ja jakaa vastaavia palkintoja edistääkseen merenkulun korkeaa laatua ja jakaakseen parhaita käytäntöjä.

Lue lisää: https://events.safety4sea.com/2020-green4sea-awards/