Helppoa autonvuokrausta Olympiaterminaalilla ja Länsiterminaali 2:lla

01.09.2022
Uutiset

Helsingin Satama ja Hertz Autovuokraamo tarjoavat nyt helpon tavan vuokrata auto suoraan Eteläsataman Olympiaterminaalilta sekä Länsiterminaali 2:ta Jätkäsaaresta. Samalla matkustaja pääsee hyödyntämään jopa 10 % alennuksen Hertzin kotisivujen autonvuokraushinnoista.

Hertz logo.

Terminaalien lähtöaulassa on Hertzin tunnuksin merkitty avainautomaatti, josta vuokra-auton avaimen saa pin-koodilla. Auto on pysäköity Hertz-kyltein merkitylle parkkipaikalle terminaalin pääoven läheisyyteen.

Auton voi myös palauttaa satamaan, jättämällä sen Hertz-merkitylle parkkipaikalle ja palauttamalla avaimen avainautomaattiin.
– Auton vuokraaminen suoraan terminaalilta on helppoa ja sujuvoittaa monen matkaa. Autonhan voi varata viimeistään kaksi tuntia ennen sen noutoa, joten se onnistuu vielä vaikka laivamatkan aikana, kertoo sataman matkustajapalveluista ja kiinteistökehityksestä vastaava Marika Pauli.
– Jos Olympiaterminaalilla ja Länsisatamassa palvelu osoittautuu suosituksi, meillä on tarkoitus laajentaa autovuokrausta myös Katajanokan terminaalille.

– Helsingin Sataman terminaalit ovat portteja Suomeen ja merkittäviä matkustaja- sekä tavaraliikenteen solmukohtia. Yhteistyö tällaisessa eri liikennemuotojen keskuksessa on Hertzille luontevaa, ja hieno mahdollisuus tuoda palvelumme helpommin tavoitettavaksi entistä laajemmalle asiakaskunnalle, sanoo Hertz Autovuokraamon asiakkuusjohtaja Ida Myllys.
– Yksi parhaista tavoista tutustua Suomen monipuolisiin matkailunähtävyyksiin, kulttuuriin ja luontoon on autolla. Työmatkalaisille vuokra-auto tuo vapautta liikkumiseen ja yrityksille, lyhyt- tai pitkäaikainen, autonvuokraus on järkevä ratkaisu esimerkiksi silloin kun omaan autokalustoon halutaan joustoa tai auto on korjaamolla.  

– Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä ja mahdollisuudesta tarjota sujuva kulkuneuvon vaihto sekä matkan jatkuvuus satamasta. Helsingin Satama on osoittanut sitoutumista parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseen, mikä sopii erinomaisesti omaan lähestymistapaamme.

Satamatoimipisteissä voi myös hyödyntää Hertz-yrityshintoja sekä muita alennuksia ja erikoistarjouksia. Silloin varaus Hertzille tehdään normaalisti esimerkiksi kotisivujen kautta.

Varaa autosi Olympiaterminaalilta tai Länsiterminaali 2:lta täällä.