Helsingin Satama hakee kesätyöntekijöitä

25.01.2022
Uutiset
Vastuullinen kesäduuni-logo

Kiinnostaako mielekkäät ja monipuoliset tehtävät Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatamassa. Meillä pääset kesätöissä käsiksi oikeisiin töihin! Kesällä 2022 paikkoja on auki neljä. Tarjoamme töitä viestinnän, turvallisuuden, tekniikan ja logistiikan parissa. 

Helsingin Satama on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia. Helsingin Satama sitoutuu tarjoamaan kesätyöpaikoissaan hyvän hakijakokemuksen, mielekkään työkuvan, kattavan perehdytyksen, oikeudenmukaisen työympäristön sekä reilun palkan. Lisäksi työsuhteesta solmitaan kirjallinen työsopimus ja työsuhteen päättyessä saa työtodistuksen.   

”Haluamme, että vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme, myös rekrytoinneissa. Olen todella iloinen, että voimme tarjota nuorille kesätöitä ja sitä kautta mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta sekä kurkistuksen Helsingin Sataman toimintaa”, sanoo Helsingin Sataman henkilöstöjohtaja Katja Riikola

Kesätyöntekijät satamaan välittää Clevry. Tutustu tehtäviin ja hae mukaan parhaalle merinäköalapaikalle!

•    Kesätiedottaja
•    Logistiikkakoordinaattori
•    Turvallisuuden palveluvastaava
•    Insinööriharjoittelija


Haethan tehtäviin nopeasti, sillä potentiaalisten hakijoiden kanssa etenemme heti. 
Viimeinen hakupäivä on 13.2.2022.

Lisätietoja: Emilia Sasi, Recruitment Manager, Clevry +358 40 152 8512 tai emilia.sasi(at)clevry.fi

 

Clevry-logo

Clevry. Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!