Helsingin Sataman pääkonttori sai Green Office -merkin

13.04.2021
Uutiset

Suomen WWF auditoi viime viikolla Helsingin Sataman pääkonttorin ympäristöohjelman. Satamatalo läpäisi tarkastuksen ja sai oikeuden käyttää Green Officen pandamerkkiä. 

Green Office -merkki

Green Office on WWF Suomen kehittämä toimistoille suunnattu ympäristöjärjestelmä, jonka tarkoituksena on auttaa työpaikkoja vähentämään ympäristökuormitustaan, lisäämään työtekijöiden ympäristötietoutta ja saavuttamaan säästöjä. 

Suomen WWF Green Office -verkostossa on mukana 148 organisaatiota. Toimistoja on yhteensä 345 ja niissä työskentelee 58 800 työntekijää.

”Green Office -merkki kertoo siitä, että Satamatalon ympäristöjärjestelmän toiminta vastaa WWF:n kriteerejä ja olemme sitoutuneita jatkuvaan parantamiseen”, kertoo sataman ympäristöasiantuntija Anton Airas.
”Saimme erityistä kiitosta hyvin toteutetusta toimenpideohjelmasta, ja siitä kiitos kuuluu Sataman Green Office -tiimille!”

”Meillä on pystytty pienentämään Satamatalon hiilijalanjälkeä mm. energiatehokkaalla toimitila-automatiikalla ja lisäämällä kierrätystä. Olemme siis käyttäneet luonnonvaroja viisaammin. Toki hyvää työtä pitää jatkaa, ja auditoinnissa käytiinkin läpi myös asioita, mihin tulemme jatkossa keskittymään.”