Katajanokan terminaalin ravintolapalvelut uudistuvat kansainväliselle tasolle

24.06.2020
Uutiset
K8 uudet ravintolapalvelut

Helsingin Satama on valinnut Katajanokan terminaalinsa ravintolapalveluiden tuottajaksi elokuusta lähtien maailmalaajuisesti tunnetun Compass Groupin. Terminaalin toisen kerroksen baari- ja kahvilapalvelut varataan laivamatkustajille, kun taas ensimmäisen kerroksen kahvila-kioski ja kolmannen kerroksen mutkaton bistro-ravintola tarjoavat palvelujaan kaikille: niin matkailijoille kuin alueen asukkaille ja työntekijöille.

Katajanokan terminaalille räätälöidään juuri sinne sopivat ideat ja ravintolapalvelut, jotka ovat auki aamusta iltaan. Katutason raikkaassa kioski-kahvilassa on peruskioskivalikoiman lisäksi mm. helposti mukaan haettavaa välipalaa ja pientä take-away-ruokaa.

Ravintolatarjonta on monipuolista ja vastaremontoidut tilat viihtyisät ja toimivat. Kolmannen kerroksen bistro tarjoaa laajan palvelu- ja tuotevalikoiman, josta löytyy niin klassikoita kuin uusimpia trendejä. Bistro palvelee myös esimerkiksi alueen asukkaiden ja työntekijöiden lounasruokailussa. Lisäksi siellä voi myös järjestää esimerkiksi seminaareja, palavereja tai muita tapahtumia.

”Olemme iloisia päästessämme kehittämään Katajanokan ravintolapalveluita yhdessä Helsingin Sataman kanssa. Tavoitteemme on vastata vahvasti tämän päivän matkustajatrendeihin ja tarjota sesongin mukaisia ja monipuolisia vaihtoehtoja joka makuun. Terminaali on kokenut huiman uudistuksen ja tulee tarjoamaan hienot puitteet rentoon ja maistuvaan viihtymiseen – niin matkustajille kuin ympäristössä liikkuville”, toteaa asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez Compass Group Suomesta.

”Meillä on samanlainen näkemys asiakaskokemuksesta Compass Groupin kanssa, ja ravintolapalveluiden kehittäminen perustuu asiakasdataan. Katajanokan ravintolauudistus tuo kohdistettuja palveluita eri matkustajasegmenteille ja uusia palveluita kaupunkilaisille.”, kertoo Marika Pauli, Helsingin Sataman matkustajaliiketoiminnan kehityspäällikkö.

Erilaisten matkustajaryhmien tarpeet otetaan hyvin huomioon: toisen kerroksen baari tulee olemaan viihderisteilylle lähtijöiden suosiossa, ja perheen kanssa matkustavat voivat nauttia mukavasti erillisen kahvilan antimista, vaikkapa maistuvasta streetfoodista - lapset löytävät omat suosikkinsa lasten omalta ruokalistalta.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4 300 työntekijää noin 550 ravintolassa. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa. Toimimme useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika sekä puolustus ja merialueet. Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi. Nämä kaikki perustuvat turvallisuuskulttuuriimme.  www.compass-group-fs.com/fi

Lisätiedot:
Asiakkuusjohtaja Kristiina Ramirez, Compass Group Suomi, p. 044 711 9564
Helsingin Satama Mediadesk: mediadesk(at)portofhelsinki.fi, p. 040 5065280