Koko perheen Satamahulinat Jätkäsaaressa 13.8.2017

27.07.2017
Uutiset
Satamahulinat 2017

Helsingin Satama toivottaa kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi Satamahulinoihin sunnuntaina, elokuun 13. päivä! Koko perheen ilmainen ulkoilmatapahtuma järjestetään Jätkäsaaressa.

Satamahulinat 2017 kartta

aika: sunnuntai 13.8.2017 klo. 12–19
paikka: Länsisatamankatu 18, Jätkäsaari
julkisen liikenteen yhteydet: raitiovaunu 8, metro Ruoholahteen
KOKO PERHEEN ILMAISTAPAHTUMA

Hyvää musiikkia ja maukasta katuruokaa

Jätkäsaaren oma kuoro, Kanavan Kaiku kajauttaa alkutahdit Hulinoille klo 12 ja Stadin Juhlaorkesteri 2017 skulaa rokkii ja stadilaisia stygejä ja miksaa maailman rytmejä.

Yhdessä keskustellen etsitään hyviä näkökulmia Jätkäsaaren alueen edelleen kehittämiseen, minkä jälkeen päästään toden teolla kiinni päivän vahvaan musiikilliseen antiin: jätkäsaarelaisen muusikkotalo Jallukan Jamband pistää parastaan ja Suomen lupaavimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Elias Kaskinen esiintyy yhtyeensä Päivän Sankarit kanssa. Kotimaisten artistien kärkeen kuuluva Ellinoora nousee lavalle kello 17 ja nostattaa kesäfiilikset huippuunsa.

Esitysten lomassa on mahdollisuus nauttia rentoa katuruokaa. Hulinoissa herkutellaan mm. Tokiossa rakastettujen Cone's-crêpejen tapaan makeilla ja suolaisilla tötteröillä. Tarjolla on täytteeksi niin nutellaa, tuoreita mansikoita kuin nyhtöpossuakin. Aidoista thaimaalaisista ruokaelämyksistä taas vastaa Thai Papayan ruokarekka.

Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille

Satamahulinat 2017 ohjelma

Satamahulinat tarjoavat hauskuutta koko perheelle! Lastenhulinoiden aikaan klo 14–16 voi tavata Ville Viikinkiä, testata ongintaa tai osallistua viirityöpajaan. Pikkukakkosesta tutun Kikattavan Kakkiaisen lisäksi lavalla hämmästyttää Duo Saraksen ihmeellinen akrobatia-show!

Länsisatamasta kulkevat laivayhtiöt ovat tuttuun tapaan mukana Hulinoissa ja tilaisuudessa julkistetaan myös Jätkäsaariseuran valokuvakilpailun voittajat.

Sunnuntai-ilta päättyy viime vuoden tapaan tanssien tahtiin, kun Radio Helsingistä tuttu Dj Mikko Mattlar soittaa vinyyleiltään 50–60-lukujen vanhoja Suomi-iskelmiä ja jätkäsaarelaiset laittavat jalalla koreasti.

Tervetuloa, tullaan tutuiksi!

Lisätietoja: www.facebook.com/satamahulinat