Sähköautojen latauspisteitä avattu Etelärannassa

31.05.2017
Uutiset
Sähköautojen latauspiste Etelärannassa
Uudet latauspisteet löytyvät Hotelli Palacen edustalla sijaitsevalta pysäköintialueelta. Julkisen latauspisteen tunnistaa Helsingissä sekä Virtapisteen että Helenin tunnuksista.

Helsingin Satama on ottanut Etelärannassa, Pakkahuoneenlaiturin pysäköintipaikalla käyttöön kaksi julkista latauspistettä sähköautoja varten. Satama haluaa edistää ympäristömyönteistä autoilua sekä osaltaan hillitä ilmastomuutosta.

Helsingissä julkisia sähköautojen latauspisteitä on jo vuosien ajan rakennettu eri puolille kaupunkia, mm. liityntäpysäköintialueille junaradan varteen. Nyt latausverkoston kehittäminen laajentuu myös satamiin, jotka ovat tärkeitä tärkeisiin matkaketjujen solmukohtia.

Yhteiskäyttöisessä Virtapiste-verkostossa on tällä hetkellä 115 latauspistettä eri puolilla Suomea. Niistä yli 40 sijaitsee Helsingissä. Etelärannassa sijaitsevien sähköautojen latauspisteet ovat osa Helen Oy:n latauspisteverkostoa.

Pysäköinti ja latauspalvelu veloitetaan käyttäjältä erillisinä tapahtumina. Auton lataaminen on mahdollista joko kerta-asiointina tai rekisteröityneenä Virtapiste-asiakkaana, jolloin lataus on halvempaa. Käyttäjäksi voi rekisteröityä osoitteessa virta.fi.

Virtapisteet kartalla
Latausten hinnat

Lisätietoja:
Johtaja Kari Noroviita, Helsingin Satama Oy
kari.noroviita(at)portofhelsinki.fi
Puh. +358 500 403 990