Satamahulinat Jätkäsaaressa 12.8.2018 – Tervetuloa koko perheen ilmaistapahtumaan!

02.07.2018
Uutiset
Satamahulinat 2018

Koko perheen ilmainen Satamahulinat järjestetään Jätkäsaaressa sunnuntaina 12. elokuuta. Helsingin Satama toivottaa kaikki tervetulleiksi ulkoilmatapahtumaan, jossa riittää hauskaa ihmeteltävää kaikille vauvasta vaariin! Tiedossa on mielenkiintoisia esiintyjiä, hauskaa tekemistä, kivoja tapaamisia alueen toimijoiden kanssa ja maistuvaa katuruokaa.

aika: sunnuntai 12.8.2018 klo. 15–20
paikka: Länsisatamankatu 18, Jätkäsaari
julkisen liikenteen yhteydet: Raitovaunu 9. Bussi 8X, joka  korvaa raitiolinjaa 8 Jätkäsaaren ja Oopperan välillä. Metro Ruoholahteen.
KOKO PERHEEN ILMAISTAPAHTUMA

Satamahulinat sijaintikartta

Ohjelma

klo 15      Tulevaisuuden vedet. Keskustelutilaisuus liikkumisen monipuolisuudesta ja vastuullisen matkailun tulevaisuudesta. Keskustelijoina Annika Järvelin - perustaja, Duara Travels, Jukka Punamäki - Senior Adviser (tourism) Helsingin kaupunki, Sinikka Hartonen - johtava asiantuntija, Suomen Varustamot ja Kati Ihamäki - Kestävän kehityksen johtaja, Finnair. Moderaattorina toimii Kati Kelola - Päätoimittaja, Mondo & Vastuullisen Matkailijan Käsikirjan kirjoittaja.

klo 16     sirkustaiteilija Kai Kuutamo ja Merkkarit, lastenkonsertti

klo 17     Karrikoira

klo 18     Kasmir

Lisäksi mm. talutusratsastusta, kepparirata, askartelupiste, glittertatuointeja ja muita kivoja yllätyksiä lapsille. Laivayhtiöiden lisäksi myös Jätkäsaaren yrittäjiä on Satamahulinoissa mukana omilla pisteillään.

Musiikki siivittää kesäiltaa

Alkuillasta lavan ottaa haltuun ihanan tanssittavaa R&B:tä ja räppiä esittävä samettiääninen Karrikoira. Koira on pitkänlinjan vaikuttaja kotimaisen rap-musiikin saralla, ja myi heti kultaa ensimmäisellä soololevyllään. Tunnetuimpia hittejä ovat mm.”Lähe mun kaa” ja ”Kaikki tai ei mitään”.

Kesäillan kruunaa kello kuudesta lähtien Jätkäsaarta vadelmaveneessään keinuttava Kasmir. Huippusuosittu Vain Elämää -tähti jakaa hyvää fiilistä: tiedossa on omintakeista tulkintaa mahtavista biiseistä. Vuoden 2014 ”Vadelmavene”-kesähitin jälkeen suureen suosioon ovat nousseet esimerkiksi kappaleet ”Vauvoja”, ”Iholla” ja ”Kaija”.

Ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille

Perheen pienimmille on tarjolla iloista ohjelmaa klo 16–18 välisenä aikana. Tapahtumassa pääsee kokeilemaan talutusratsastusta ihanan pehmeillä islanninhevosilla, laulaa loilottamaan Kai Kuutamon ja Merkkareiden -lastenkonsertissa ja testaamaan hauskaa keppihevosrataa. Tule askartelemaan, yllättymään Tallinkin pisteellä tai halaamaan Ville Viikinkiä. Tekemistä riittää kaikille!

Lastenkonsertti alkaa klo 16.00, tule mukaan jammaamaan!

Hyvää ruokaa ja hyvää mieltä

Tapahtumaan kurvaa herkullisista katukeittiön antimista vastaavia ruokarekkoja. Aikuiseen makuun tarjolla on myös erikoisoluita & -viinejä.
Ja ihan kaikkeen makuun tarjolla on Porvoon Jäätelön jäätelöpyörän superhyviä jäätelöitä!

Tervetuloa viettämään kesäistä iltaa yhdessä!

Lisätietoja: www.facebook.com/satamahulinat

Satamahulinat 2018 sponsorit

* päivitety 11.7. julkisia liikenneyhteyksiä tapahtumapaikalle