Tavataan Logistiikka 2018 -messuilla Tampereella!

05.09.2018
Uutiset
Logistiikka 2018 messut

Kiinnostaako sisälogistiikka ja materiaalinkäsittely, logistiikka- ja varastointipalvelut? Tervetuloa LOGISTIIKKA 2018 -messuille 12.–13.9.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messuilta saat apua myös koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Messut kokoavat valtakunnallisesti alan ammattilaiset ja asiantuntijat tutustumaan uusimpiin tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin.
Helsingin Satamalla on tapahtumassa yhteisosasto Logicorin ja SA-TU Logisticsin kanssa.  Jos yrityksesi on kiinnostunut kuulemaan ja keskustelemaan lisää maamme johtavan ulkomaanliikenteen yleissataman tarjoamista palveluista, tervetuloa osastolle C431 tapaamaan mm. sataman markkinoinnista Nina Liljeqvistiä ja Tarja Hirvosta.

•    LOGICOR on yksi Euroopan johtavista logistiikka- ja varastokiinteistöjen omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistuneista asiantuntijoista    
•    SA-TU Logistics tarjoaa kotimaan logistiikkapalveluja ja on suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa

Tarkempia tietoja messuista:
www.logistiikkamessut.fi