Tule kesätöihin Helsingin Satamaan!

10.02.2023
Uutiset

Helsingin Sataman vuoden 2023 kesätyöpaikkojen haku on auki 5.3. saakka. Tarjolla on mielekkäitä ja monipuolisia tehtäviä Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatamassa. 

Meillä pääset käsiksi oikeisiin töihin. Tutustu tehtäviin ja hae kesäpestiä merinäköalalla!

Helsingin Satama on mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -työyhteisössä, jonka jäsenet allekirjoittavat vastuullisen työnantajuuden periaatteet ja ovat sitoutuneet kehittämään työn tekemisen tapoja jatkuvasti vastuullisempaan suuntaan.

Helsingin Satama tarjoaa myös kesätyöntekijöilleen hyvän hakijakokemuksen, mielekkään työkuvan, kattavan perehdytyksen, oikeudenmukaisen työympäristön sekä reilun palkan. Lisäksi työsuhteesta solmitaan kirjallinen työsopimus ja työsuhteen päättyessä saa työtodistuksen.   

Kesätyöntekijät Satamaan välittää Clevry. 

Lisätietoja tehtävästä antavat
Recruitment Manager Suvi-Anna Salonen, suvi-anna.salonen(at)clevry.com, p. +358 40 487 5157
sekä 
Recruitment Manager Sonja Lindh, sonja.lindh(at)clevry.com

Clevry on yli 30 vuoden ajan ollut muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Clevry toimii globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa. Pääkonttorit sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Clevry tarjoaa palvelukseen yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa ja rakentaa parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!