Vaivattomuutta laivaterminaalien pysäköintiin

02.10.2020
Uutiset

Helsingin laivaterminaalien pysäköintipalvelut uudistuvat entistä käyttäjäystävällisemmiksi, kun Helsingin Sataman kesällä kumppanikseen valitsema Aimo Park Finland Oy ottaa terminaalien pysäköintipalvelut hoitaakseen. Ensimmäisenä Aimo Park aloittaa Katajanokan terminaalilla 5.10.2020 alkavalla viikolla.

Pysäköinnin käyttäjille muutokset näkyvät mm. siten, että maksuautomaatit vaihtuvat uusiin, ja käyttöön otetaan vaivaton, ajoneuvon rekisterikilven tunnistukseen perustuva pysäköinti.

Hinnoittelu säilyy entisellään, mutta pysäköinnin maksuvaihtoehdot laajenevat, kun käyttöön tulee maksuautomaattien sekä EasyPark ja ParkMan -palveluiden lisäksi Taskuparkkisovellus. Katajanokalla säilytetään vuoden loppuun asti myös pysäköintiautomaatti, jolla voi korttimaksun ohella maksaa perinteisesti käteisellä.

  • Hinnoittelu säilyy Katajanokan terminaalilla entisellään.
  • Pysäköintialueelle ajetaan niin kuin ennenkin ilman ylimääräisiä pysähdyksiä tai puomeja.
  • Pysäköinti perustuu rekisterikilpien tunnistukseen.
  • Helpot ja joustavat maksutavat (mobiilisovellukset, maksuautomaatti lähimaksulla ja Taskuparkki-verkkosovellus).

Olympia- ja Makasiiniterminaalin pysäköintialueet Aimo Park ottaa hoitoonsa lokakuun 2020 aikana, Länsisataman osalta muutokset tehdään keväällä 2021 avattavan uuden pysäköintitalon käyttöönoton yhteydessä.

Lue lisää aiheesta: 30.7.2020: Aimo Park Finland tuottamaan asiakaslähtöistä pysäköintiä Helsingin satamissa

Lisätietoja: 
Helsingin Satama Oy:n mediadesk
sähköposti: mediadesk(at)portofhelsinki.fi 
puhelin virka-aikaan: 040 5065280