Varaa etukäteen pysäköintisi Länsisatamassa

29.04.2021
Uutiset
Varaa pysäköinti ennakkoon banneri

Helsingin Sataman uusi pysäköinnin ennakkovarauspalvelu satamaparkki.fi tekee matkustamisesta entistäkin sujuvampaa - pysäköinnin Länsisatamassa voi 3.5.2021 lähtien varata etukäteen verkossa. 

Satamaparkki logo

Länsisatamassa sijaitsevassa, uudessa satamaparkissa pysäköintipaikoitus on ennakkoon varattavissa osoitteessa www.satamaparkki.fi. Verkkopalvelua käyttämällä pysäköinti on aina vähintään 10 % paikan päältä tehtyä ostoa edullisempi. 

Länsisatamaan helmikuussa avatussa, tilavassa Satamaparkkitalossa on tarjolla 700 pysäköintipaikkaa, joista 18:lla voi ladata sähkö- tai hybridiauton. Peruspysäköinnin lisäksi hallista löytyy Premium sisäpysäköintipaikkoja. Premium paikoitus sijaitsee satamaparkkitalon alimmassa kerroksessa, vain minuuttien päässä laivaterminaalien 1 ja 2 lähtöporteilta. Premium pysäköintiruudut ovat perinteisiä ruutuja leveämpiä, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön. Ennakkovarattuihin Premium sisäpysäköintipaikkoihin sisältyy myös mahdollisuus ladata sähköauto veloituksetta, uusiutuvalla energialla. 

Uusiutuvaa energiaa

Verkkopalvelu on kehitetty Helsingin Sataman ja Futuricen yhteistyönä. 

- Tämä uudenlainen, verkossa toimiva pysäköintipalvelumme on herättänyt suurta kiinnostusta sujuvaa liikkumista arvostavien autoilijoiden keskuudessa, kertoo matkustajapalveluiden ja kiinteistökehityksen tiiminvetäjä Marika Pauli Helsingin Satamasta. 
- Matkaan lähteminen on entistä mukavampaa ja aikataulujen suunnittelu helpompaa, kun pysäköintipaikan satamassa voi varmistaa etukäteen varaamalla. 

- On ollut hienoa nähdä, miten asiakaslähtöisesti Satama suhtautuu palveluidensa kehitykseen. Varauspalvelun suunnittelussa ja toteutuksessa tämä näkynyt hienosti siinä, miten ollaan jatkuvasti menty asiakkaiden tarpeet edellä, vaikka se on toisinaan vaatinut mukavuusalueelta poistumista ja uusia toimintatapoja. Tämä varmasti heijastuu positiivisesti kokonaislopputulokseen, analysoi Futuricen suunnittelija Jymy Parhiala

Samaparkki mobiili

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja:
pysäköintikoordinaattori Harriet Karlsson

harriet.karlsson(at)portofhelsinki.fi, puh. +358 9 310 33505