Vuosaaren Satamapäivä 31.8.2019 – Tule tutustumaan Suomen ulkomaankaupan pääsatamaan

07.08.2019
Uutiset
Vuosaaren satamapäivä 2019

Vuosaaren Satamapäivä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Suomen ulkomaankaupan pääsatamaan ja alueen toimijoihin. Tule mukaan koko perheen voimin!

KOKO PERHEEN ILMAISTAPAHTUMA

aika: 31.08.2019, klo 11.00 - 15.00
uusi päätapahtuma-alue Hansaterminaalin edessä: Vuosaari – Provianttikatu 5, 00980 Helsinki
Tapahtumajärjestäjät: Helsingin Satama ja Visit Vuosaari

Yleisö pääsee perinteiseen tapaan vierailemaan suurilla aluksilla ja tutkailemaan satamaa yläilmoista käsin, Gatehousen 13. kerroksesta. Luvassa on myös paikallisten nuorten esityksiä ja stand-upia. Lavalle nousevat myös mm. Idolsista tuttu Nomi sekä Helsinki Panic.

Rajalaitoksen Turva
Tutustuminen Rajavartiolaitoksen Turvaan oli yksi vuoden 2018 Satamapäivän vetonauloista.
Tullikoira Vuosaaren satamapäivässä 2018

Päätapahtuma-alueelta löydät myös mm. Tullin koirat ohjaajineen, Pauligin kahvivaunun uuden brädilähettilään kanssa sekä monia muita mielenkiintoisia juttuja. Alue rakentuu Arctic Containerin konttien varaan.

Ruusuniemessä on tarjolla tutustumista veneilyn ja purjehduksen saloihin Vuosaaren purjehtijoiden ja W&W Marinen toimesta.

Seuraa tapahtuma-sivuamme Facebookissa ja pysyt menossa mukana! Tapahtuma on osa Visit Vuosaari Weekend -superviikonloppua.

Yhteistyökumppaneita: Arctic Container, Eckerö Line, Finnlines, Itä-Helsingin Yrittäjät, Hotelli Rantapuisto, Merimieskirkko, Meripalvelukeskus MEPA, Paulig, Rahtarit 001, Rajavartiolaitos, Rastila Camping Helsinki, Tulli, UH&FIX Vuosaaren Urheilutalo, Vuoniityn peruskoulu ja Vuosaaren Lukio

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.