Johdon assistentti

Johdon assistentti

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Vuonna 2019 Helsingin Sataman liikevaihdon ennustetaan olevan noin 96 MEUR ja henkilöstön määrän n. 90. Tavoitteenamme on olla maailman toimivin satama. Luomme liikkuvuutta ja arvoa. Kestävästi. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme. www.portofhelsinki.fi

Haemme palveluhenkistä ja oma-aloitteista

Johdon assistenttia

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa ja tukemaan toimitusjohtajaa ja johtoryhmän jäseniä. Olet keskeisessä roolissa varmistamassa johdon ja organisaatiomme arjen sujuvuuden.

Tuet johtoa monipuolisissa arjen tehtävissä. Valmistelet ja tuotat erilaisia esityksiä, raportteja ja materiaaleja. Huolehdit hallitusten ja johdon kokouksien organisoinnista ja järjestät erilaisia tapaamisia ja vierailuja. Monipuoliseen tehtäväkenttääsi kuuluu myös yrityksen viranomaistietojen ja asiakirjojen sekä johdon kontaktiverkostotietojen hallinnointia sekä kustannusten seurantaa. 

Tehtävässäsi menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet vastuuntuntoinen ja joustava asioiden organisoija, joka osaa itsenäisesti priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Odotamme monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä, ajantasaiset IT-taidot (erityisesti MS Office -ohjelmat), viestinnällistä osaamista sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja sinulta hoituvat niin isot kuin pienetkin tehtävät ammattitaidolla ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä, joustavat työajat, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin Sataman kehittämiseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa. 

Lähetä meille hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 29.9.2019. Haun seuraava vaihe on videohaastattelu. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa 16.9. klo 14–16, 18.9 klo 10–11:30 sekä 26.9. klo 12:30–13:30 henkilöstöjohtaja Anu Ennelin, puh. 09 310 22 353.

Hae tästä