Kunnossapitosähköasentaja

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa, tarjoaa toiminnalle puitteet ja tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluja. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. ittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Helsingin Sataman liikevaihto oli 95 Meur vuonna 2017 ja vakituisen henkilöstön määrä noin 130. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa

Haemme Tekniset palvelut – osastollemme  

kunnossapitosähköasentajaa

jonka toimenkuvaan kuuluu:

  • Sataman kiinteistöjen, valomastojen ym. laitteiden sähköasennus-, korjaus-, ja –huoltotyöt
  • Koneiden ja laitteiden sekä erilaisten sähköjärjestelmien kunnossapito

Toivomme hakijoilta sähköasentajan pätevyyttä sekä kokemusta ja ammattitaitoa erilaisista sähköasennus- ja koneautomaation kunnossapitotehtävistä. Edellytetään b-ajokorttia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja oman ammattialan laaja-alaista osaamista. Valittavalta henkilöltä edellytetään joustavuutta työaikojen suhteen, ja työhön voi kuulua myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän satamatoiminnoissa käytettävien järjestelmien ja laitteiden ylläpidossa. Helsingin Satama Oy:llä on oma keskijännite-, pienjännite-, heikkovirta- ja valokuituverkko. Sähköverkkoon kuuluu erilaisten satamateknisten laitteiden lisäksi satamavalaistus- ja rakennusten sähköverkostot. Keski- ja pienjänniteverkolla jaetaan sähköenergia myös sataman vuokralaisille. Helsingin Satama Oy:llä on myös monipuolisia tele-, atk-, kamera-, ym. laitteita.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
sähköinsinööri Kai Koskinen, puh. (09) 310 33548/ kai.koskinen(at)portofhelsinki.fi ja
tekninen päällikkö Heikki Turunen, puh. 0400-647165 / heikki.turunen(at)portofhelsinki.fi.

Jätä hakemuksesi tästä palkkatoivomuksineen viimeistään 12.8.2018. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut heti, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.