Projektipäällikkö

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö.  Vuonna 2019 Helsingin Sataman liikevaihdon ennustetaan olevan noin 96 MEUR ja henkilöstön määrän n. 90. Sataman tavoite on olla maailman toimivin satama. Se luo liikkuvuutta ja arvoa, kestävästi. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi

Haemme kehittämisorientoitunutta

Projektipäällikköä (Hankinta ja EU-projektit)

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa ja huolehtimaan Sataman hankintaprosesseista ja niiden kehittämisestä sekä EU-tukiprojektien hallinnoinnista ja kehittämisestä. Olet keskeisessä roolissa talous- ja raportointitiimissä.

Vastaat yrityksen hankinnan prosesseista sekä EU-projektien hallinnosta sisältäen kehittämisen, seurannan ja raportoinnin. Keskeinen osa työtä on tukea laskentajärjestelmien kehittämistä vastaamaan hankinnan ja projektien tarpeita. Laajaan ja mielenkiintoiseen toimenkuvaasi kuuluu myös matkustaja- ja rahtiliiketoimintojen tukeminen vastuualueesi asioissa.

Tehtävässäsi menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet vastuuntuntoinen ja aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. EU-projektien osalta työskentelykieli on pääasiassa englanti.

Sinua kiinnostaa kehittäminen ja haluat oppia uutta. Tämä näkyy niin, että pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin. Toimit ennakoivasti ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Sinulta odotetaan toimintaa kehittäviä ratkaisuja, jotka pohjautuvat tuottamiisi analyyseihin ja raportteihin. Osallistut aktiivisesti hankintojen ja projektien suunnitteluun, ohjaamiseen ja raportointiin. 

Odotamme hakijalta kokemusta erityisesti hankintatoiminnan alueelta sekä tehtävään soveltuvaa taloushallinnon/insinöörin korkeakoulututkintoa. Olet kiinnostunut hankinnan kehittämisestä ja pidät englannin kielellä kommunikoinnista. Tehtävään liittyy matkustamista Euroopan alueella, mutta valtaosa työstä tehdään Helsingissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä, joustavat työajat, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse. Raportoit talousjohtajalle.
Toimistomme sijaitsee Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa.

Lähetä meille hakemuksesi, referenssit ja cv:si palkkatoivomuksineen viimeistään 27.10.2019. Haun seuraava vaihe on videohaastattelu. Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Meronen, puh. 040 563 6763.

Hae paikkaa