Rakennetekninen asiantuntija

Rakennustekninen asiantuntija rekry

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö.   Vuonna 2019 Helsingin Sataman liikevaihdon ennustetaan olevan noin 96 MEUR ja henkilöstön määrän n. 90. Sataman tavoite on olla Itämeren satamien edelläkävijä ja halutuin yhteistyökumppani. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi

Haemme

Rakenneteknistä asiantuntijaa

rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa.  

Haettava tehtävä kuuluu Helsingin Sataman tekniset palvelut osastoon, joka suunnittelee, tilaa, rakennuttaa sekä tuottaa teknisiä palveluita liiketoimintayksiköiden ja muiden asiakkaiden tarpeisiin.  
   
Toimit rakenneteknisenä asiantuntijana sataman rakennus- ja ylläpitohankkeissa ja tehtäväkenttäsi laajuus riippuu kokemuksestasi. Toimenkuvaasi voi kuulua rakennesuunnittelutehtäviä, hankkeiden suunnittelun ohjausta, suunnitelmien tarkastusta sekä suunnitteluttamista ja rakennuttamista. Rakennushankkeiden asiantuntijavalvonta, työnaikainen suunnittelu sekä olemassa olevien rakenteiden kantavuusselvitykset ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Tehtäviisi kuuluu myös sataman laiturirakenteiden ylläpidon suunnittelua, tavoitteena pitää toimintamme kannalta tärkeät rakenteet hyvässä käyttökunnossa. Tehtäväkokonaisuus on monipuolinen ja kiinnostava. Se antaa hyvät mahdollisuudet kehittyä alan osaajana.

Odotamme hakijalta teknistä korkeakoulututkintoa tai amk/opistoinsinöörin tutkintoa sekä rakennetekniikan perusteiden, erityisesti betoni- ja teräsrakenteiden tuntemusta.  Tehtävässäsi menestyminen edellyttää toimenkuvan mukaisten tehtävien edellyttämää ammattitaitoa ja vähintään viiden vuoden rakennesuunnittelukokemusta sekä englannin kielen taitoa. Vesirakenteiden tuntemus on eduksi.

Tarjoamme hyvin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Helsingin Sataman kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse.  Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta toiminta-alueesi kattaa Katajanokan, Hernesaaren sekä Etelä-, Länsi- sekä Vuosaaren satamat sekä Helsingin hiililaiturit.

Lisätietoja tehtävästä antavat tekninen päällikkö Ari Parviainen puh 0500 214 904 ja tekninen johtaja Kari Noroviita puh. 0500 403 990.  

Jätä hakemuksesi, referenssit ja cv:si palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saapuessa.

Hae paikkaa