Kesäsomettaja

Kesäsomettaja

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Vuonna 2019 Helsingin Sataman liikevaihdon ennustetaan olevan noin 96 MEUR ja henkilöstön määrän n. 90. Sataman tavoite on olla Itämeren satamien edelläkävijä ja halutuin yhteistyökumppani. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi

Haemme

Viestintään kesäksi (3.6. - 31.8.) innokasta ja idearikasta somettajaa.

Työtehtäviin kuuluu  sataman tapahtumista ja asioista somettaminen, kännykkävideointi, tubettaminen, työntekijä- ja muut videotarinat. Aloitekykyiselle hakijalle avautuu myös muita viestinnän arjen tehtäviä ja työtä on myös mahdollisuus kehittää.

Somemarkkinoinnin osaaminen, -analytiikan tuntemus ja hallintatyökalujen käyttötaidot ovat tärkeitä.

Edellytämme näkemystä viestinnän visuaalisuudesta ja näppärää tekstin suoltamista, viestinnän alan opintoja, (esim. yliopisto, AMK) ja erittäin mielellään aiempaa kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä. Edellytämme myös englannin kielen taitoa ja mielellään AB ajokorttia.

Tarjoammme kesätyöpaikan kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä,  ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, oman esimiehen tuen arjessasi sekä työhyvinvointia tukevan liikuntaedun.Työpisteesi  sijaitsee Olympiarannassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta ajoittain työ vie myös muihin satamanosiin.

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 12.4.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin viestintäpäällikkö Eeva Hietanen klo 9-15 puh. 310 33540.

Hae tästä