Kumppanit
01.06.2022 //
Teksti:
Kari Martiala 
//
Kuva:
Kaupo Kalda

Omalla autolla matkustaminen on kesän trendi

Omalla autolla matkustaminen lomalle tulee tänä kesänä olemaan trendi, Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi sanoo.

Matkustaminen omalla autolla edellyttää sujuvuutta myös liikenne- ja lähtöselvitystoimintoihin terminaalialueilla sekä Länsiterminaalissa että Vuosaaressa, josta liikennöi yrityksen toinen alus Finbo Cargo.

– Asiakkaat odottavatkin mutkatonta palvelua niin terminaalissa kuin laivallakin, sekä kattavaa myymälävalikoimaa ja hyvää ruokaa. Niiden sujuvuus, mukavuus ja tehokkuus mahdollistavat hyvän asiakaskokemuksen, Eckerö Linen, markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi kuvailee.

Lähimatkailun merkitys tulee korostumaan entisestään. Suomalaiset tulevat matkustamaan turvallisiksi kokemiinsa maihin.

– Suomalaisten matkustus onkin helmikuusta alkaen kasvanut merkittävästi. Huhtikuussa päästiin jo vuoden 2019 tasolle. Kesällä viimeistään selviää, miten matkustus Euroopan maista Suomeen kehittyy ja miten turvalliseksi Suomi ja Viro koetaan, Toikka-Everi kertoo.

– Selkeä seuraus korona-ajan epävarmuuden jälkeen on matkojen varaaminen hyvinkin viime hetkellä. Kaiken kaikkiaan vaikuttaa siltä, että ihmiset ovat iloisia siitä, että on jälleen vapaus mennä.

Suuri osa Suomen ja Viron välisestä matkustamisesta on tarvematkustusta.

– Maidemme välillä tehdään miljoonia työhön perustuvia matkoja vuosittain. Tämä asiakaskunta on meille erittäin tärkeä ja kehitämmekin palveluitamme myös tämän segmentin tarpeisiin, Toikka-Everi sanoo.

Eckerö Line on valittu Suomen yhdeksänneksi parhaaksi työpaikaksi suurten yritysten sarjassa. Vaikeidenkin vuosien jälkeen henkilöstö kokee Eckerö Linen hyvänä työpaikkana.