Helsingin Satama
14.05.2019

Organisaatio vastaamaan kehitystarpeita

Helsingin Satamassa on rekrytoitu tuoreita voimia muun muassa matkustajaliikenteen palvelujen kehittämiseen sekä kiinteistöjen ja satamainfran ylläpitoon.

Marika Pauli

Marika Pauli aloitti 1.5.2019 liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Marika on vastuussa matkustajaliiketoiminnan ja kaupallisten lisäpalvelukategorioiden kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen parantamisesta.

Joni Nyholm

Joni Nyholm aloittaa 15.5.2019 kiinteistöpäällikkönä matkustajaliiketoiminnassa. Joni vastaa muun muassa terminaalien vuokralaistyytyväisyydestä, ylläpidosta, kiinteistöhuollosta ja kunnossapidosta.

Tero Koponen

Tero Koponen aloitti 1.5.2019 kunnossapito- ja käyttöpäällikkönä Tekniset palvelut -yksikössä. Teron vastuulle kuuluvat muun muassa maihinnoususiltojen ja laituriramppien, sähköverkko- ja sähkölaitteiden, alueiden, rakenteiden ja LVIAUT-järjestelmien kunnossapitopalvelut.

Tero Valu

Tero Valu aloitti liikennepäällikkönä Vuosaaren satamassa 1.1.2019.

Lisäksi satama palkkaa neljä palveluvastaavaa huolehtimaan palvelukokonaisuuksista ja matkustajatyytyväisyydestä terminaaleissamme. Osa heistä aloittaa määräaikaisena.

Kehitystarpeet toivat mukanaan myös henkilömuutoksia. Nina Liljeqvist siirtyi 15.4.2019 markkinointipäälliköksi rahtiliiketoimintaan ja Jussi Malm 15.3.2019 ICT kehityspäälliköksi tukemaan digitalisaatioprojektien läpivientiä.