Helsingin Satama
13.12.2018 //
Teksti:
Hanna Leino

Rahti Kiinaan 14 päivässä

NURMINEN LOGISTICS aloitti tänä syksynä säännölliset konttijunakuljetukset Helsingin ja Kiinan Hefein välillä. Rahtikuljetus kestää 14 päivää.

– Ensimmäinen juna Kiinasta saapui Vainikkalaan 25. marraskuuta ja siitä parin päivän päästä Helsinkiin. Ensimmäinen lastissa oleva juna Kiinaan lähti Helsingistä 3. joulukuuta, Forwarding Vice President Mike Karjagin kertoo.

Hefei sijaitsee 72 tunnin jatkokuljetuksen päässä Kiinan rannikon keskeisistä satamakaupungeista. Jos rahdin lähtöpaikka tai määränpää on Kiinan sisämaassa, asiakas säästää syöttöliikenteen kustannuksissa ja hyötyy kuljetusajan lyhentymisestä.

Suomen päässä Nurminen Logisticsin terminaali sijaitsee Vuosaaren satamassa, josta on päivittäiset yhteydet Manner-Eurooppaan ja Pohjoismaihin.

Vuosi sitten yhtiön aloittamista kokojunakuljetuksista poiketen Helsinki–Hefei-juna on avoin kaikille.

– Kuka tahansa voi joko meidän tai oman huolitsijansa kautta varata tilaa meidän junaan. Tarjoamme kaikki logistiikkapalvelut eli huolinnan, tavarankäsittelyn ja kuljetuksen ovelta ovelle -palveluna Kiinassa edustajamme kautta ja Suomessa meidän tuottamanamme,