Tavoita kuluttajat uniikissa mainosympäristössä Euroopan vilkkaimmassa matkustajasatamassa. Kattavan ja tehokkaan mainosverkoston Helsingin satamissa tarjoaa Clear Channel.

Helsingin laivaterminaalit ovat erinomaisia paikkoja markkinoida tuotteita ja palveluita. Terminaaliemme kautta kulkee vuosittain miljoonia matkustajia ja päivittäin siellä tavoittaa tuhansia potentiaalisia asiakkaita. Tiedämme, mihin aikaan päivästä laivalle lähtee tai sieltä saapuu perheitä, työmatkalaisia, nautiskelijoita, turisteja ja laivabilettäjiä, joten mainonnan kohdentaminen juuri oikealle yleisölle on mahdollista.

Tallinnaan matkustavat kuluttajat tavoitat upeassa ja modernissa Länsiterminaali 2:ssa. Tukholmaan ja Tallinnaan matkustaville Viking Linen asiakkaille näyt Katajanokan terminaalissa, ja Tukholman matkustavat Silja Linen matkustajat tavoitat Olympiaterminaalissa. 

Digitaaliset ja staattiset mainosmahdollisuudet

Digitaalinen ulkomainonta sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa mainokseen halutaan tuoda uusi ulottuvuus liikkuvan kuvan kautta. Sen avulla on mahdollista tehdä esimerkiksi vuorovaikutteisia sekä aktivoivia toteutuksia. Digitaalisuus mahdollistaa myös dynaamisen ulkomainoskampanjan. 

Staattiset mainospinnat ovat loistava valinta, kun viestille halutaan saada lisää peittoa, toistoa ja tavoittavuutta.

Promootiot – asiakaslähtöisiä kohtaamisia ja pysäyttäviä toteutuksia

Promootio on loistava keino tuoda brändisi lähelle asiakasta sekä olla vuorovaikutuksesa asiakkaiden kanssa. Brändiä on helppo lähestyä, keskustella yrityksen edustajan kanssa ja esittää kysymyksiä. Erityisen tärkeää vuorovaikutus kasvokkain on silloin, kun halutaan herättää uusien asiakkaiden kiinnostus brändiä kohtaan ja saada aikaan kokeilua. 

Hyödynnä tuote-esittelyitä, maistatuksia ja lanseerauksia saadaksesi lisätehoa kampanjoihisi. Kaikissa terminaaleissamme on valittavana promopaikkoja erilaisiin tarpeisiin.

Promootiomyynti

[email protected]
+358 207312058
promootiopaikat.fi