Helsingin matkustajasatamissa on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet niin laivamatkustajille kuin muille alueella vieraileville. Laivaterminaalien läheisyydestä löytyy pysäköintipaikkoja sekä ulkoalueilla että pysäköintitaloissa.

Varaa pysäköintisi ennakkoon satamaparkki.fi -palvelussa

Varaa ja maksa pysäköintisi etukäteen Länsisatamassa, Olympiaterminaalilla tai Makasiiniranta P3 ulkopysäköintialueella. Säästät rahaa ja saat sujuvan lähdön!

  • Suosittelemme saapumista satamaan hyvissä ajoin ennen laivan lähtöä. Vapaiden pysäköintipaikkojen määrä vaihtelee laivojen tulo- ja lähtöaikojen mukaan. 
  • Pysäköinti on maksullista. Ainoastaan pysäköimällä merkityille pysäköintipaikoille voi välttyä valvontamaksulta. Pysäköintialueiden ulkopuolella on voimassa aluepysäköintikielto.

Pysäköinnin maksaminen

Länsisataman Satamaparkkitalo: pysäköinnin voi maksaa EasyPark, Taskuparkki- ja ParkMan sovelluksilla tai pysäköintiautomaatilla. Pysäköintiautomaatit toimivat yleisimmillä maksukorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit).

Olympiaparkki: Pysäköinti vain ennakkovarauksella ja -maksulla osoitteessa www.satamaparkki.fi 

Helsingin Sataman ulkopysäköintialueet: maksun voi suorittaa mobiilisti EasyPark, ParkMan ja Taskuparkki -sovelluksilla tai pysäköintiautomaatilla. Pysäköintiautomaatit toimivat yleisimmillä maksukorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit).

P8 Pysäköintitalo, Vuosaaren satama: maksu automaattiin kolikoilla tai maksukortilla, EasyPark tai ParkMan, verkkopankki.

Liikuntaesteisten pysäköinti

Liikuntaesteisten pysäköinti

Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella voi pysäköidä maksutta mille tahansa henkilöautolle merkittyyn pysäköintiruutuun sataman ulkopysäköintialueilla. Enimmäispysäköintiaikaa ei tarvitse noudattaa.

Pysäköintioperaattori

Aimo Park
asiakaspalvelu
p. 358 207 812 461 

Aimo Park hoitaa pysäköintiä sataman pysäköintialueilla ja -halleissa Eteläsatamassa, Katajanokalla ja Länsisatamassa.