Helsingin matkustajasatamissa on erinomaiset pysäköintimahdollisuudet niin laivamatkustajille kuin muille alueella vieraileville. Laivaterminaalien läheisyydestä löytyy pysäköintipaikkoja sekä ulkoalueilla että pysäköintitaloissa.

Varaa pysäköintisi ennakkoon satamaparkki.fi -palvelussa

Varaa ja maksa pysäköintisi etukäteen Länsisatamassa, Olympiaterminaalilla tai Makasiiniranta P3 ulkopysäköintialueella. Säästät rahaa ja saat sujuvan lähdön!

  • Suosittelemme saapumista satamaan hyvissä ajoin ennen laivan lähtöä. Vapaiden pysäköintipaikkojen määrä vaihtelee laivojen tulo- ja lähtöaikojen mukaan. 
  • Pysäköinti on maksullista. Ainoastaan pysäköimällä merkityille pysäköintipaikoille voi välttyä valvontamaksulta. Pysäköintialueiden ulkopuolella on voimassa aluepysäköintikielto.

Pysäköinnin maksaminen

Länsisataman Satamaparkkitalo sekä ulkopysäköintialueet: pysäköinnin voi maksaa EasyPark, Taskuparkki- ja ParkMan sovelluksilla tai pysäköintiautomaatilla. Pysäköintiautomaatit toimivat yleisimmillä maksukorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, Mastercard, Mastercard Debit).

Olympiaparkki: Pysäköinti vain ennakkovarauksella ja -maksulla osoitteessa www.satamaparkki.fi 

P8 Pysäköintitalo, Vuosaaren satama: maksu automaattiin kolikoilla tai maksukortilla, EasyPark tai ParkMan, verkkopankki.

Pysäköintikumppanimme

Taskuparkki logo.
Parkman logo.
Easypark logo.

Liikuntaesteisten pysäköinti

Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella voi pysäköidä maksutta mihin tahansa henkilöautolle merkittyyn pysäköintiruutuun sataman ulkopysäköintialueella poislukien Makasiiniranta P3. Enimmäispysäköintiaikaa ei tarvitse noudattaa.

Pysäköintioperaattori

Aimo Park
asiakaspalvelu
p. 358 207 812 461 

Aimo Park hoitaa pysäköintiä sataman pysäköintialueilla ja -halleissa Eteläsatamassa, Katajanokalla ja Länsisatamassa.

ma-pe 7.00 – 21.30
la 9.30 – 19.30
su 11.30 – 19.30