Katajanokan terminaali sijaitsee Helsingin keskustassa, ja sieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lisäksi voi tarvittaessa hypätä taksin kyytiin tai vuokrata auton terminaalilla.

Raitiovaunut

Raitiolinja 4, Vyökadun pysäkki, n. 400 m kävelymatkan päässä terminaalista.
Raitiolinja 5 Töölöstä rautatieaseman kautta Katajanokan terminaalille. 

Raitiovaunulippuja voi ostaa HSL-sovelluksella ja matkustajaterminaalin lähistöltä lippuautomaatista. Kertalippuja on myynnissä myös Viking XPRS:n infopisteessä.

Jatkoyhteydet

Rautatieasema (2,5 km)Raitiolinja 4 Lasipalatsille.

Kampin bussiterminaali (3,2 km)Raitiolinja 4 Lasipalatsille.

Helsinki-Vantaa lentoasema (22,6 km):
Raitiolinja 4 Lasipalatsille, josta kävely Rautatieasemalle. Sieltä bussi 600.
Junat I ja P liikennöivät n. 10 minuutin välein Rautatieasemalta lentokentälle, matkustusaika n. 30 min. Paikallis- ja kaukoliikenteen juna-aikataulut.

Taksipalvelut

Taksiasemat sijaitsevat terminaalin edustalla. Terminaalia lähin taksikaista on varattu Helsingin Sataman sopimustaksikumppaneille Lähitaksille ja Taksi Helsingille. Sopimustaksit ilmoittavat aina hintansa ja käyttävät vähäpäästöisiä autoja. Kuljettajat ovat kielitaitoisia. Takseja on asemalla tarjolla myös yöllä ja ruuhka-aikaan. 

Auton vuokraus terminaalilla alennettuun hintaan

Helsingin Satama ja Hertz Autovuokraamo tarjoavat helpon tavan vuokrata auto suoraan terminaalilla. Samalla pääset hyödyntämään jopa 10 % alennuksen Hertzin kotisivujen autonvuokraushinnoista.

VARAA AUTOSI KATAJANOKAN TERMINAALILTA TÄÄLLÄ.

Terminaalin lähtöaulassa on Hertzin tunnuksin merkitty avainautomaatti, josta vuokra-auton avaimen saa pin-koodilla. Auto on pysäköity Hertz-kyltein merkitylle parkkipaikalle pääoven läheisyyteen.

Auton voi myös palauttaa satamaan, jättämällä sen Hertz-merkitylle parkkipaikalle ja palauttamalla avaimen avainautomaattiin.
Satamatoimipisteissä voi myös hyödyntää Hertz-yrityshintoja sekä muita alennuksia ja erikoistarjouksia. Tee silloin varaus Hertzin kotisivujen kautta osoitteessa www.hertz.fi.