Länsiterminaali 2 sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, ja sieltä on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Lisäksi voi tarvittaessa hypätä taksin kyytiin tai vuokrata auton terminaalilla.

Raitiovaunut

Terminaalille kulkevat raitiovaunut 7 ja 9.
Matka-aika keskustaan on noin 10-15 minuuttia.

Viikonloppuisin myös linjat 1T ja 8T.

Raitiovaunulippuja voi ostaa esim. HSL-sovelluksella tai terminaalin lähistöltä lippuautomaatista.

HSL Reittiopas

Jatkoyhteydet

Rautatieasemalle (3 km):  raitiovaunu 7 tai 9 Rautatientorille

Kampin bussiterminaalille (2,5 km):  raitiovaunu 7 tai 9

Helsinki-Vantaa lentoasemalle (24 km): raitiovaunu 7 tai 9 Rautatieasemalle. Rautatientorilta runkolinjan bussi 600. 
Kehäradan junat I ja P liikennöivät Rautatieasemalta lentokentälle, matkustusaika n. 30 min.

VR junaliput ja -reitit

Taksipalvelut

Taksiasemat sijaitsevat terminaalin edustalla. Terminaalin lähin taksikaista on varattu Helsingin Sataman sopimustaksikumppaneille Lähitaksille ja Taksi Helsingille. Sopimustaksit ilmoittavat aina hintansa ja käyttävät vähäpäästöisiä autoja. Kuljettajat ovat kielitaitoisia. Takseja on asemalla tarjolla myös yöllä ja ruuhka-aikaan. 

Auton vuokraus terminaalilla alennettuun hintaan

Helsingin Satama ja Hertz Autovuokraamo tarjoavat helpon tavan vuokrata auto suoraan terminaalilla. Samalla pääset hyödyntämään jopa 10 % alennuksen Hertzin kotisivujen autonvuokraushinnoista.

VARAA AUTOSI LÄNSITERMINAALI 2:LTA TÄÄLLÄ.

Terminaalin lähtöaulassa on Hertzin tunnuksin merkitty avainautomaatti, josta vuokra-auton avaimen saa pin-koodilla. Auto on pysäköity Hertz-kyltein merkitylle parkkipaikalle pääoven läheisyyteen.

Auton voi myös palauttaa satamaan, jättämällä sen Hertz-merkitylle parkkipaikalle ja palauttamalla avaimen avainautomaattiin.
Satamatoimipisteissä voi myös hyödyntää Hertz-yrityshintoja sekä muita alennuksia ja erikoistarjouksia. Tee silloin varaus Hertzin kotisivujen kautta osoitteessa www.hertz.fi.