Maira Kettunen valittu Helsingin Sataman viestintäjohtajaksi

Maira Kettunen.
Maira Kettunen. Kuva: Liisa Takala

VTM Maira Kettunen on valittu Helsingin Satama Oy:n viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa työnsä Satamassa toukokuun puolivälissä.

Kettusella on pitkä kokemus yksityisen ja julkisen sektorin sekä järjestöjen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista. Hän on toiminut mm. Helenin edunvalvontapäällikkönä, Kuntaliiton ja Fennovoiman viestintäjohtajana sekä erilaisissa valtionhallinnon viestintätehtävissä, mm. eduskunnassa. Uuteen tehtäväänsä hän siirtyy Hyvinvointiala HALI ry:n viestintäjohtajan paikalta.

”Olen innoissani liittyessäni Helsingin Sataman osaavaan joukkoon. Sataman rooli on hyvin merkittävä Helsingille ja koko Suomelle niin matkustajaliikenteen, ulkomaankaupan kuin huoltovarmuudenkin näkökulmasta. On hienoa päästä rakentamaan entistä vaikuttavampaa viestintää ja kehittämään toimintaa yhdessä sidosryhmiemme kanssa”, Maira Kettunen sanoo.

”Mairan osaaminen ja laaja kokemus viestinnän johtamisessa, sidosryhmäyhteistyössä ja vaikuttamisviestinnässä antavat erinomaisen pohjan viestintämme ja markkinointimme kehittämiseen ja on hienoa saada hänet tiimiimme”, Helsingin Sataman toimitusjohtaja Ville Haapasaari toteaa.