Katajanokan terminaalin ravintolapalvelut avautuvat

09.06.2021
Uutiset
The Katajanokka terminal bar.

Katajanokan terminaali valmistautuu alkavaan kesäkauteen. Viking Linen MS Gabriella aloittaa liikennöinnin 12.6.2021 joka toinen päivä ja MS XPRS jatkaa liikennöintiä Tallinnaan kaksi kertaa päivässä.

Helsingin Sataman ravintolapalvelukumppanina aloittanut Compass Group avaa terminaalin 2. kerroksen baari- ja kahvilapalvelut laivamatkustajille viikkoa myöhemmin perjantaina 18.6.2021 poikkeuksellisin aukioloin: Gabriellan lähtöpäivinä klo 11.30 laivan lähtöön saakka. Erilaisten matkustajaryhmien tarpeet on otettu hyvin huomioon: asiakkaat voivat nauttia sekä juomapalveluista että kahvilatuotteista sekä pikkusuolaisista. Palveluita laajennetaan matkustajamäärien kasvaessa.

Makuelämyksiä ravintolasta myöhemmin syksyllä

picture of lemons and oranges and a soft drink

Katajanokan terminaalissa tulee palvelemaan myöhemmin tänä vuonna yhteensä neljä myyntipistettä; 2. kerroksen baari- ja kahvila, 3. kerroksen bistro ja 1. kerroksen kioski. Kolmannen kerroksen mutkattoman bistro-ravintolan tarjonta on monipuolista ja vastaremontoidut tilat viihtyisät ja toimivat. Bistro tarjoaa lounaita myös esimerkiksi alueen asukkaille ja työntekijöille. Lisäksi siellä voi myös järjestää esimerkiksi seminaareja, palavereja tai muita tapahtumia.
Ensimmäisen kerroksen kahvila-kioskin palvelut ovat avoinna kaikille niin matkailijoille kuin alueen asukkaille ja työntekijöille.  Katutason raikkaassa kioski-kahvilassa on peruskioskivalikoiman lisäksi mm. helposti mukaan haettavaa välipalaa ja pientä take-away-ruokaa.

- Matkaelämys alkaa jo saapumisesta terminaaliin ja siellä viihtymisestä ennen lähtöä. Katajanokan ravintolauudistus tuo kohdistettuja palveluita eri matkustajaryhmillä ja myöhemmin uusia palveluita myös kaupunkilaisille, kertoo Marika Pauli, Helsingin Sataman matkustajapalveluiden ja kiinteistökehityksen tiiminvetäjä.

 - Kesän ajan palvelemme hieman suppeammilla palveluilla rajoitusten vuoksi, mutta toivottavasti jo syksyllä pääsemme mekin avaamaan muidenkin kerrosten palvelut. Upeasti uudistetut tilat ja sesonginmukaisen monipuoliset vaihtoehdot luovat upeat puitteet rentoon ja maistuvaan viihtymiseen niin matkustajille kuin ympäristössä liikkuville, ravintolapäällikkö Henna Högström kertoo.

Ravintolapalvelujen aukioloajat ja tietoa löydät Satamaravintolat Katajanokka verkkosivuilta. Myös Facebookissa ja Instagram-palvelussa nimellä Satamaravintolat Katajanokka.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 3 600 työntekijää noin 550 ravintolassa. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 45 eri maassa. Toimimme useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika sekä puolustus ja merialueet. Compass Groupilla on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi. Nämä kaikki perustuvat turvallisuuskulttuuriimme. https://www.compass-group.fi/

Lisätiedot:
Asiakkuuspäällikkö Elina Lahti, Compass Group Suomi, p. 044 711 9566
Helsingin Satama Mediadesk: mediadesk(at)portofhelsinki.fi, p. 040 506 5280