Me Satamassa koemme työmme mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi Suomen ulkomaankaupalle ja merimatkailulle sekä elinvoimaiselle kaupunkiympäristölle. Työtä tehdään tuloksellisesti ja vastuullisesti yhdessä asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme kanssa. Tavoitteemme on olla houkuttelevin satamatoimija asiakkaillemme.

Meillä panostetaan laadukkaaseen johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Meillä on mahdollisuus osaamisen kehittämiseen niin arjen työssä kuin erilaisissa koulutuksissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää monipuolisia ja kattavia henkilöstöetujamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Nautimme yhteistyöstä työkavereiden ja sidosryhmien kanssa ja arvostamme toistemme ammattitaitoa ja osaamista. Emme myöskään unohda yhteisiä juhlahetkiä!

Monipaikkainen työ ja joustava etätyö mahdollistavat sujuvan arjen ja työskentelyn.

Meillä pääsee tekemään merkityksellistä työtä ainutlaatuiseen työympäristöön mielenkiintoisella ja kehittyvällä toimialalla. Merinäköalapaikalla – kirjaimellisesti.

Sitoutunut henkilöstömme on yhdistelmä pitkän linjan osaamista ja uusia tuoreita näkemyksiä.

Millaisia uramahdollisuuksia tarjoamme?

Meillä mahdollistamassa kestävää kasvua mukava joukko monen alan asiantuntijoita: logistiikan ja liikennesuunnittelun asiantuntijoita, projektipäälliköitä, insinöörejä ja kaupallisen- sekä turvallisuusalan asiantuntijoita.

Helsingin Sataman työntekijöillä on

  • Hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen, kehittymiseen ja urakiertoon.
  • Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Meillä on mukavia ihmisiä tekemässä yhdessä hyvää ja merkityksellistä työtä.
  • Hyvät työaikajoustot ja mahdollisuus monipaikkatyöhön. Jotkin työt täytyy tehdä satamissa paikan päällä, koska koko satamaa ei ole mahdollista kotitoimistolle tai mökille siirtää. Etätyötä voi tehdä joustavasti, kun työtehtävät sen mahdollistavat.
  • Monipuoliset ja kattavat henkilöstöetuudet. Pidämme huolta ihmisten hyvinvoinnista ja panostamme aktiivisen arjen tukemiseen – unohtamatta yhteisiä juhlahetkiä!
  • Kannustava palkkausjärjestelmä. Käytössämme on tulospalkkaus hyvästä tuloksesta koko henkilöstölle sekä henkilöstörahasto.

Meille merkityksellistä työssä

Merkityksellisiä asioita, jotka henkilöstökyselyn mukaan toteutuvat sataman työntekijöiden mielestä hienosti Helsingin Satamassa:

  • Mielekkäät työtehtävät
  • Työpaikan varmuus ja jatkuvuus
  • Ammattitaitoiset kollegat
  • Mahdollisuus käyttää päivittäin omaa osaamistaan
  • Oikeudenmukainen ja kyvykäs esihenkilö