Mainosrahoitteisia sähköauton latauspisteitä Helsingin Satamaan

09.06.2022
Uutiset
pysäköityjä autoja ja sähköauton latauspiste Katajanokan terminaalin edustalla.

Katajanokan ja Olympiaterminaalin kupeessa on otettu käyttöön mainosrahoitteisia sähköauton latauspisteitä. Etenkin kaupunkien keskustoissa sähköautojen latausverkoston rakentaminen on avainasemassa yksityisautoilun sähköistymiselle. Terminaaleille tuodut mainosrahoitteiset sähköauton latauspisteet ovat osa Clear Channelin Smart City -ratkaisuja.

Vuonna 2021 Suomessa ensirekisteröidyistä uusista autoista jo 30 % oli ladattavia hybridi- tai täyssähköautoja. Niiden määrän arvioidaan kasvavan edelleen. Helsingin Satama yhdessä mainosyhteistyökumppaninsa Clear Channelin kanssa on mukana edistämässä kestävää kehitystä ja toteuttamassa älykkäitä kaupunkeja asukkaiden elämän helpottamiseksi. Uudet latauspisteet löytyvät Katajanokan ja Olympiaterminaalin pysäköintialueelta.

– Yhdessä Helsingin Sataman kanssa tarjoamme sähköautojen latauspisteitä laivamatkustajille ja lähialueilla asioiville kaupunkilaisille. Clear Channelin ja Helsingin Sataman yhteistyö tukee ekologisempaa ja sujuvampaa matkustusta, sillä riittävät sähköautojen latausmahdollisuudet edistävät keskustan toimivuutta ja ilmastotavoitteiden saavuttamista, toteaa Clear Channelin tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen.

Mainosnäyttö Katajanokan terminaalin edustalla.

Ulkoalueille sijoitetut mainosnäytöt tavoittavat hyvin terminaalien matkustajat, alueen asukkaat ja muut kaupunkilaiset. Keskeinen sijainti kaupunkien vilkkaimmilla paikoilla mahdollistaa mainostajille suuren näkyvyyden.

Helsingin Satama on mukana kehittämässä Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja sataman omana pyrkimyksenä on kehittyä maailman toimivimmaksi satamaksi. 

– Helsingin Satama palvelee pääkaupunkiseudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Pidämme myös arvossa hyviä suhteita satama-alueidemme lähellä asuviin asukkaisiin, ja haluamme tarjota palveluja paitsi laivamatkustajille, myös helsinkiläisille, kertoo sataman matkustajaliiketoiminnasta ja kiiinteistökehityksestä vastaava Marika Pauli.

Clear Channelin ja Helsingin Sataman yhteistyö tukee ekologisempaa ja sujuvampaa matkustusta. Lisäksi reaaliaikaiset digitaalinäytöt mahdollistavat esimerkiksi matkustajien ja alueella liikkuvien opastamista.

Lisätietoja: 
Lassi Tolonen. Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel
lassi.tolonen(at)clearchannel.fi
+358 40 523 0041