Jani Lindroos aloitti Helsingin Satama Oy:n rahtiliikenneyksikön kehityspäällikkönä

16.09.2020
Uutiset

Jani Lindroos, logistiikan insinööri (amk), aloitti syyskuussa Helsingin Satama Oy:n rahtiliiketoimintayksikössä kehityspäällikkönä.

Jani Lindroos

Jani Lindroos kertoo, että töihin Helsingin Satamaan houkutti mielenkiintoinen toimintaympäristö, laajat sidosryhmät sekä yhtiön vaikutus koko yhteiskuntaan.

Jani Lindroos toimi aiemmin konsulttina Maya Consulting Oy:ssä. Sitä ennen hän työskenteli pitkään petrokemianteollisuudessa Borealis konsernissa.

Satamassa Lindroos vastaa rahtiliiketoimintayksikön kehittämishankkeiden suunnittelusta ja eteenpäinviennistä. Toimenkuvaan kuuluu myös yksikön taloudellisia ja toiminnallisia suunnittelutehtäviä.

– Saatetaan sisäiset toimintamallit, prosessikuvaukset, työ- ja toimintaohjeet toimiviksi. Eikä riitä, että asiat toimivat paperilla, vaan myös kenttätyötä täytyy ymmärtää. Uudet näkökulmat kiehtovat, Lindroos kertoo odotuksistaan.

Jani Lindroosin toimipiste on Vuosaaren satamassa ja hänet tavoittaa sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)portofhelsinki.fi, ja puhelimella +358 40 505 5708