Vuoden nuori johtaja uskoo luottamuksen ja kannustuksen voimaan

27.11.2019
Uutiset

Helsingin Sataman matkustajaliikenteen liiketoimintajohtaja Sari Nevanlinna on valittu vuoden nuoreksi johtajaksi 2019. Nevanlinna luotsaa modernilla johtamisotteella matkustajaliiketoimintaa kohti kestävämpää, toimivampaa ja elämyksellisempää tulevaisuutta. Sataman visiona on olla maailman toimivin satama.

Sari Nevanlinna, Helsingin Sataman matkustajaliiketoiminnasta vastaava johtaja

Suomen Nuorkauppakamarien vuoden nuori johtaja -palkinnon saa vuosittain esimerkillisellä tavalla toimiva alle 40-vuotias johtaja. Kilpailun valintakriteereissä painotettiin tänä vuonna mm. vaativaa ongelmanratkaisukykyä, kriittistä ajattelua,  johtamistaitoja, palveluhenkisyyttä ja eettisyyttä. Palkinto luovutettiin 26.11.

"Nykypäivän työelämän muutosvauhti vaatii johtamiselta uudenlaista otetta; uskallusta tarttua vaikeisiin kokonaisuuksiin, panostusta luottamuksen rakentamiseen tiimeissä ja satsauksia oppimisen mahdollistavaan ilmapiiriin. Olen saanut tehdä monipuolisten tiimien kanssa työtä ja saavuttanut hienoja tuloksia työilmapiirissä, jossa kasvetaan yhdessä ja kehitetään tulosta osaamisen kehittämisen kautta”, sanoo Sari Nevanlinna.

Maailman toimivin satama rakennetaan osaamisella

Helsingin Satamassa henkilöstön osaaminen on avainasemassa vastattaessa asiakkaiden, omistajan ja kaupunkilaisten odotuksiin. Yksi sataman strategisista kärkihankkeista keskittyy työntekijäkokemuksen kehittämiseen.  

”Helsingin Satama on vetovoimainen työpaikka. On hienoa, että meidän talon johtamisosaaminen on huomioitu tässä kilpailussa. Tulemme jatkossakin panostamaan johtamistyön ja osaamisen kehittämiseen”, linjaa sataman toimitusjohtaja Ville Haapasaari.

Lue lisää:

Nuorkauppakamarin tiedote: Vuoden Nuori Johtaja 2019 on Sari Nevanlinna!   
Nuori johtaja -kilpailu

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Ville Haapasaari, Helsingin Satama Oy
ville.haapasaari(at)portofhelsinki.fi