Työpaikat

Vastuullinen työnantaja logo

Helsingin Satama on työnantajana luotettava, joustava ja vastuullinen. Osakeyhtiö on osa Helsingin kaupunkikonsernia. Tuemme hyvää johtamista ja pidämme huolta kilpailukykyisestä työelämästä sekä henkilöstömme työhyvinvoinnista. Koulutamme ja kehitämme henkilöstömme osaamista ja edistämme terveellistä ja turvallista työympäristöä.

Sataman organisaatio muodostuu liiketoimintayksiköistä ja tukipalveluista. Tavoitteena on oikein mitoitettu työyhteisö, jossa jokainen työskentelee osaamistaan vastaavissa ja mielekkäissä työtehtävissä. Työyhteisössämme arvostetaan yhteistyötä ja avointa vuorovaikutusta ja meillä työskentelee noin 80 työntekijää.

Tutustu Helsingin Sataman johtoon.
Tutustu Helsingin Sataman arvoihin, tehtävään ja tavoitteisiin.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Helsingin Satama on vetovoimainen työpaikka!

Helsingin Sataman työntekijöillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen, kehittymiseen ja urakiertoon, ammattitaitoiset työkaverit, työaikajoustot sekä monipuoliset henkilöstöetuudet. Palkkausjärjestelmämme on kannustava ja maksamme koko henkilöstölle tulospalkkioita yhtiön hyvän tuloksen perusteella. Työehtosopimukseemme sisältyvät työsuhteen ehdot, esimerkiksi vuosilomat, ovat varsin kilpailukykyiset.

Sitoutunut henkilöstömme on yhdistelmä pitkän linjan osaamista ja uusia tuoreita näkemyksiä.

Työtä tehdään tuloksellisesti ja vastuullisesti yhdessä asiakkaidemme ja muiden kumppaniemme kanssa. Koemme työmme mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi niin Suomen ulkomaankaupalle kuin merimatkailulle. Helsingin Satama on Suomen kasvun kivijalka!