Maankäytön suunnittelupäällikkö

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet merimatkailulle ja rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Tuomme ihmiset ja tavarat yhteen vauhdittaaksemme kestävää kasvua. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme.  Olemme käynnistäneet yhden suurimmista kehitysaskeleistamme, 10 vuotta kestävän kehittämisohjelman, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään ja Länsisatamaa kehitetään.
www.portofhelsinki.fi   

Etsimme nyt työkaveriksemme sinua 

MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ 

Olet avainroolissa satama-alueiden ja niihin liittyvien kaupunkialueiden rajapintojen kehittämisessä sekä investointien suunnittelussa.  

Vastaat satamaa koskevista maankäytön ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijatehtävistä sekä osallistut sataman kehittämishankkeisiin, vaikuttamistyöhön, viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöhön mm. lausuntojen muodossa sekä erilaisten selvitysten tekemiseen. Tuet Helsingin Sataman projektiorganisaatioita ja liiketoimintayksikköjä erityisesti maankäyttöön sekä liikenteeseen liittyvissä laaja-alaisissa kysymyksissä. Kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan toimit erilaajuisissa kehityshankkeissa projektipäällikkönä. 

Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat Helsingin Satama Oy:n investointihankkeiden pitkän tähtäimen suunnittelu ja tilannekuvan ylläpito sekä aikataulujen seuranta. 

Sinulle on tarjolla mahdollisuus vaikuttaa vahvalla panoksellasi paitsi voimakkaasti investoivan ja kasvavan Helsingin Sataman kehitykseen myös helsinkiläisten kaupunkikuvaan sekä kaikkien laivamatkustajien viihtyvyyteen. 

Menestyt tehtävässä parhaiten, mikäli sinulla on vankka kokemus maankäytöstä ja strategisesta suunnittelusta, ymmärrät maankäyttöä koskevaa lainsäädäntöä, tunnet Helsingin kaupungin toimintatapoja ja hallitset eri kaavatasoilla tapahtuvan maankäytön ohjauksen käytännössä. Lisäksi osaat esiintyä ja vaikuttaa ihmisiin luontevasti, toimit itsenäisesti ja olet vienyt läpi isoja projekteja.  

Sopiva koulutustausta sinulle on ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi maantieteen, yhteiskuntatieteiden, kaupunkisuunnittelun tai maanmittauksen alalta. Myös arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tausta on tähän tehtävään sopiva.  

Meillä on erinomaiset työsuhde-edut kuten esimerkiksi ePassin lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta ja hammashoitoetu, laajat työterveyshuollon palvelut, työsuhdepolkupyörä, lomamökki, sekä vuosittain järjestettävät erilaiset yhteisölliset juhlat ja muut tapahtumat. Raportoit tehtävässäsi tekniselle johtajalle.  

Lisätietoja tehtävästä antaa meitä avustava Pleinert & Partnerin konsultti Jukka Walliander ti 11.4 klo 9–10 tai ma 17.4. klo 15–16, puh 0500 647615. Odotamme innolla hakemustasi CV:n ja palkkatoivomuksen kera jukka.walliander(at)pleinertpartner.com viimeistään 20.4.2023. Otsikoi viestisi ”Helsingin Satama”.     

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään Suojelupoliisin turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.