Lähitaksi ja Taksi Helsinki laivaterminaalien taksipalveluiden tuottajiksi

26.06.2020
Uutiset
Taksikartat

Helsingin Satama uudistaa taksipalveluitaan Katajanokalla ja Länsiterminaali T2:ssa. Heinäkuusta 2020 alkaen terminaalialueille varataan taksikaista ainoastaan sopimuskumppaneille Lähitaksille ja Taksi Helsingille, toinen kaista jää muiden taksipalveluiden tuottajien käyttöön.

Taksipalveluiden saatavuus, turvallinen ja luotettava palvelutaso sekä selkeä hinnoittelu on tärkeä osa laivamatkustajien erinomaista matkustuskokemusta.  - Matkaketjun sujuminen on sataman matkustajaliikenteen kehittämisen kannalta yksi tärkeimpiä kehittämisen kohteitamme, Helsingin Sataman liikennepäällikkö Arto Satuli sanoo. - Haluamme tarjota matkustajille helpon ja luotettavan palvelun kaikkina vuoden- ja vuorokauden aikoina.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme olla tuottamassa laivamatkustajille turvallista ja luotettavaa taksipalvelua. Sataman taksipalveluiden kilpailuttaminen ja uudet järjestelyt taksiasemalla tuovat varmasti asiakkaille selkeyttä taksin valintaan, sanovat Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen sekä Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen.

Kartat:


Lisätietoja:
Mediadesk, Helsingin Satama Oy
mediadesk(at)portofhelsinki.fi
p. 040 5065280, virka-ajan ulkopuolella viestintäpäällikkö Eeva Hietanen: p. 050 354 3616