Summer Lounge on Länsiterminaali 2:en uusi palvelukokeilu

07.06.2019
Uutiset
Tallink Summer Lounge Länsiterminaali 2, Helsinki

Perjantaista 7.6. lähtien Tallink Siljan kulta-asiakkaat voivat Länsiterminaali 2:ssa odottaa laivaan nousua yksinomaan heille varatussa Summer Loungessa. Kyseessä on kesän kestävä Helsingin Sataman, Tallinkin, Iskun ja Panorama Barin yhteinen palvelukokeilu.

Tallink Summer Lounge opastus

Usein matkustaville Tallinkin kulta-asiakkaille on Summer Loungessa tarjolla herkkuja edullisin hinnoin. Kenties jo terminaalissa maistuisi mansikat ja samppanja tai latte ja rocky road? Viihtyisäksi sisustetussa tilassa on mm. viherkasveja ja ISKU:n tyylikkäät huonekalut. Samalla matkustajien on mahdollista testata Iskun uutta kalustevalikoimaa ja tutustua Tallinkin kanta-asiakasetuihin.

Kolme kuukautta kestävä kokeilu on hyvä esimerkki siitä, kuinka Helsingin Satama kehittää matkustajapalveluita yhdessä kumppaniensa kanssa.

– Haluamme vastata matkustajatarpeisiin ketterästi ja kokeilla millaisen suosion eksklusiivisempi odotustila saavuttaa – tila on linjassa Tallinkin matkustusluokkien tuomien etujen kanssa ja asiakkaat olivat tällaista palvelua terminaaliin toivoneet. On erittäin mielenkiintoista kuulla minkälaista palautetta matkustajat Summer Loungesta antavat, toteaa Helsingin Sataman liiketoiminnan kehittämispäällikkö Marika Pauli.
– Matkustajapalautteen ja varustamon kokemusten perustella arvioimme kesän jälkeen millaisia uusia palveluja jatkossa voisimme laivaterminaaleissamme tarjota ja kuinka niitä voisi yhdistää osaksi varustamojen jäsenetuja.